1/10/11

ARTESANS DEL BARRI DE SANTS 8a FIRA DE NADAL sants

Els Artesans del Barri de Sants estem organitzant la 8a Fira d'Artesans de Nadal de Sants.
Us enviem la informació per participar-hi.

Si esteu interessats us podeu posar en contacte amb nosaltres abans del 14 d'octubre a:

Fins aviat

605 17 71 05 (Anna)
652 58 06 98 (Ester)


ARTESANS DEL BARRI DE SANTS

8a FIRA DE NADAL
Del 4 al 24 de desembre 2010
a la Pl. de Sants amb Joan Güell.
.


            OBJECTIUS DE LA FIRA
-  L’objectiu de la fira és mostrar i vendre els productes dels artesans que hi participin.
-  Els productes cal que siguin artesanals. L’organització es reservarà el dret de retirar qualsevol producte que no sigui realitzat de manera artesanal i que no s’hagi especificat en la sol·licitud.

INFORMACIÓ NOUS PARTICIPANTS
-  Per participar a la fira caldrà enviar fotos del vostre producte  i omplir el full de sol·licitud a: artesans.sants@gmail.com
-  Termini per enviar sol·licituds, fins el 14 d’octubre. A partir del 17 d’octubre enviarem un correu indicant-vos si heu estat seleccionats.

INFORMACIÓ GENERAL
-  La fira tindrà lloc del 4 al 24 de desembre al carrer Joan Güell amb Plaça de Sants.
-  El preu aproximat de la fira és de entre 900 € i 970 €  ( + 50€ de la taula, que és opcional). El preu final dependrà de la quantitat d'artesans que hi participin.
-  Els estands fan 3x2 metres. Cada paradista haurà de portar tot el que necessiti per muntar la seva parada. Demanarem que personalitzeu l'estand per fer més agradable i atractiva la fira. Serà obligatori folrar les parets de l'estand (penseu que la fullola blanca és freda, impersonal i resta atractiu a l'estand i al vostre producte).
-  L’horari de la fira serà de 10 a14 h i de 16 a 21 h. La seguretat cobreix de les 21 a les 10 h. (per tal d’estalviar-nos de pagar més hores de seguretat, serà necessari que fem alguns torns per cobrir les dues hores del migdia).
-  Organitzem una panera amb productes del artesans que participin a la fira per sortejar entre tota la gent que  vingui a comprar a la fira.
-  US INFORMEM QUE, DES DE SEMPRE, L'ORGANITZACIÓ DE LA FIRA NO OBTÉ CAP BENEFICI ECONÒMIC PER ORGANITZAR LA FIRA I PAGA LA MATEIXA QUOTA QUE TOTS ELS ALTRES PARTICIPANTS.
-  La participació en la fira implica l’acceptació d’aquestes condicions i de les normes de convivència.


Per qualsevol dubte, podeu adreçar-vos a:
Anna 605 17 71 05 o Ester 652 58 06 98
artesans.sants@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario