27/4/14

Mercreart

Bona nit a tots/es, 
un any més ens alegra comunicar-vos que ahir dia 25 d'abril vam obrir la convocatòria per la cinquena edició del Mercreart. Com ja sabeu molts de vosaltres, Mercreart és un mercadet destinat a joves creadors dut a terme per Perejil's Sounds a la ciutat de Reus (Tarragona) on volem donar cabuda a diferents disciplines artístiques conjuntament amb un espai de música en directe i barra de bar. 
Després de l'edició anterior i de l'èxit de convocatòria, hem tornat a posar en marxa la màquinaria per preparar una nova edició on us volem fer partíceps. Aquest any Mercreart torna als seus orígens i es durà a terme el 4 i 5 de juliol a la Plaça Evarist Fàbregas (Centre Comercial El Pallol) al bell mig de Reus. El preu de participació d'enguany és de 90€, fent una rebaixa del 25% en el preu de l'edició anterior. 
A continuació, us adjuntem les bases de convocatòria i us informem que aquest any les inscripcions pel Mercreart només es duran a terme a través del formulari d'inscripció que trobareu a la nostra plana web (www.perejils.com). 
Esperem veure-us molt aviat! :)
Perejil's Sounds
Anna i Sandra - 617 789 324 (qualsevol consulta trucar a partir de les 19h)

No hay comentarios:

Publicar un comentario