15/5/12

festus

Un any més torna el FESTUS !
Com molts sabeu el Festus és un festival jove d’arts al carrer que aquest any arriba a la seva quinzena edició amb un format comprimit d’un dia: 30 de Juny. De nou els carrers de Torelló (Osona) es tornaran a omplir de música, arts escèniques i audiovisuals.
El Festus vol abarcar totes les formes d’expressió artística contemporània que impliquen un trencament amb la rutina urbana del dia a dia de pobles i ciutats, i programar aquelles curiositats del món de l’espectacle que proposen una relació especial, diferent i íntima d’interacció amb el públic.

I amb el Festus torna el FESFIRA!
El Fesfira és un petit mercat que vol mostrar i vendre al públic el treball artístic, en diferents disciplines del disseny, roba, il·lustracions, joieria, pintura mobles...
Ensenyar a la gent que ha part de les grans produccions, les peces petites fetes artesanalment i amb cura tenen un gran valor i haurien de ser potenciades comercialment així.

Si estàs/eu interessat a participar en aquest mercat, només has d’enviar el formulari adjunt amb alguna fotografia del teu treball.

La participació el mercat val 20€, pagat aquest import no és retorna sota cap concepte i justifica l'assistència de totes les hores que dura el mercat.

L'Emplaçament és en els jardins de Viçens Pujol (just el centre de Torelló)i on es concentraran la majoria d’espectacles.

L’horari de la fira és, a la tarda del 30 de juny, de les 16:15 (hora de muntatge) fins a les 24h (hora de desmuntatge), que es realitzarà si pot ser amb el màxim d’orde i silenci ja que hi haurà la mostre de curts en procés.

El Fesfira, només és fa càrrec de la il·luminació general. Cada participant s’ha de dur la seva pròpia carpa, lladres elèctrics i tot el material que és pot necessitar alhora del muntatge. 

Si és volen dur animals de companyia han d’estar a dins la parada del propietari ja que els jardins estar prohibida l’entrada de gossos.

Esperem veure-us i poder gaudir tots d’un bon mercat!


L’organització:fesfira@festusfestival.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario