26/2/14

Lost and found market22 i 23 DE MARÇ @ L'ESTACIÓ DE FRANÇA
Hi ha un lloc extraordinari a la teva ciutat on trobaràs la joguina amb el que vas aprendre a viatjar a d'altres mons, la càmera que farà les fotos del teu pròxim pícnic a la Ciutadella, o el llibre que algú va començar a llegir i que tu acabaràs. Aquest lloc és Lost&Found Market, un mercat inspirador farcit d'objectes amb història.
Vine a buscar-los a la propera edició del Lost&Found Market el 22 i 23 de març a l'Estació de França. Tot un cap de setmana per explorar, brindar amb una cervesa, ballar al ritme dels Second-hand Deejays i passejar amb el teu millor somriure.

I si el que vols és tenir un espai per a vendre, entra del 24 de febrer al 2 de març alostfoundmarket.com i inscriu-te al dia que prefereixis tenir la teva parada:  dissabte 22 o diumenge 23 de març. Rebràs un email amb un número pel sorteig davant notari que realitzarem per adjudicar les parades de venda. El 3 de març publicarem els números escollits a Facebook. Llegeix aquí més detalls de com funciona aquest procés.
Estrena la primavera a la primera edició de l'any del Lost & Found Market. T'hi esperem!
Lost&Found (16) On: l'Estació de França, Barcelona. Quan: 22 i 23 de març de 2014 Horari: 11h a 20h Entrada public gratüit / Espai d'exposició 40€.22 y 23 DE MARZO @ ESTACIÓN DE FRANCIA
Hay un lugar extraordinario en tu ciudad donde encontrarás el juguete con el que aprendiste a viajar a otros mundos, la cámara con la que fotografiarás tu próximo picnic en la Ciudadela, o el libro que alguien empezó a leer y que tú acabarás. Ese sitio es Lost &Found Market, un mercado inspirador donde encontrar objetos con historia.
Ven a buscarlos en la próxima edición del Lost&Found Market el 22 y 23 de Marzo en la Estación de Francia. Todo un fin de semana para explorar, brindar con una cerveza, bailar al ritmo de los Second-hand Deejays y pasearte con tu mejor sonrisa.
Y si lo que quieres es tener un espacio para ti entra del 24 de febrero al 2 de marzo en lostfoundmarket.com e inscríbete para el día que prefieras tener tu parada:sábado 22 o domingo 23 de marzo. Recibirás un email con un número para el sorteo ante notario que realizaremos para adjudicar las paradas de venta. El 3 de marzo publicaremos los números elegidos en Facebook. Lee aquí más detalles de cómo funciona este proceso. 
Estrena la primavera en la primera edición del año del Lost&Found Market. ¡Te esperamos!
Lost&Found (16) Dónde: Estación de Francia, Barcelona. Cuando: 22 y 23 de marzo de 2014 Horario: 11h a 20h Entrada público gratuita / Espacio de exposición 40€

No hay comentarios:

Publicar un comentario