3/10/13

MERCAT D'ART JOVE

Hola,

Durant els dies 6,7 i 8 de desembre de 2013, en el marc de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat,  tindrà lloc la 8 a. edició del MERCAT D'ART JOVE, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El Mercat d'Art Jove pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes, un espai de creació i experimentació per a tota la població juvenil i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

A banda de les activitats artístiques destinades a totes les persones joves, algunes de caràcter puntual (tallers, mostres) i d’altres permanents, com l’espai d’experimentació i d'exposició que s'organitzaran,  cal destacar com a activitat principal del Mercat  l’espai de venda i exposició per a joves artistes.  

Si tens entre 16 i 35 anys i inquietuds artístiques pots participar en aquesta iniciativa.

Has de presentar el full de sol·licitud acompanyat del DNI/NIE i d'una mostra de les teves creacions presencialment o per correu postal al Servei d'Informació Juvenil El Punt o mitjançant al correu electrònic programadejoventut@santboi.cat, el termini s'inicia el 23 de setembre i finalitza el 31 d'octubre.

Per trobar tota la informació sobre la convocatòria, Bases de participació així com el Full de sol·licitud,  podeu consultar  el blog de la Factoria Jove de Can Massallera: www.joventutsantboi.cat o el web municipal www.santboi.cat .

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres al mail:
programadejoventut@santboi.cat



Salutacions.


Marisol Río
Unitat  de Joventut
Ajuntament de Sant Boi
Tel 936548955

www.joventutsantboi.cat
www.facebook.com/jovessantboi

No hay comentarios:

Publicar un comentario