13/1/12

IV "Net Fira del Sabó de Montgai"

Benvolguts/ benvolgudes,

Un any més ens posem en contacte amb tots vosaltres per informar-vos que el proper dia 29 d’abril farem la 4ª edició de “Net, Fira del Sabó de Montgai”.

Estem treballant intensament en l’organització de la Fira perquè els que ens vulgueu acompanyar us trobeu còmodes i us sentiu ben acollits.

També us adjuntem les bases de la Fira i la petició de parada. Una vegada estigui tot complimentat, si us plau, reenvieu-la a aquest mateix correu , que es el mitjà que ens pot servir per estar en contacte.



Us esperem el dia 29 d’abril a Montgai!!!



Salutacions cordials,


Maria Teresa Boladeres

Ajuntament de Montgai
fires@montgai.cat





NORMAS:
Normes de Net, Fira del Sabó de Montgai.

1. LLOC, DATA I HORARIS

Net, Fira del Sabó de Montgai tindrà lloc l´últim diumenge d´abril de cada any, a la Plaça Prat de la Riba i carrers adjacents.

2. PRODUCTES QUE ES PODEN VENDRE

La Fira pretén ser un referent com a model de fira monogràfica centran-se  en la mostra d’artesania del sabó, tot i que també aposta per oferir altres productes de la comarca i entorn per donar-los a conèixer.

3.  CONDICIONS


3.1. ARTESANS NO SABONAIRES:

ARTESANIA: Els paradistes han de vendre productes d’elaboració artesana.

QUALITAT: Cal que presentin els certificats pertinents (de Sanitat, registre, etc) al fer la sol·licitud.

SINGULARITAT: No s’accepten revenedors.

INFRAESTRUCTURA: Qualsevol infraestructura que necessitin anirà a càrrec de l’expositor.

QUOTA: El preu és de 10€ per metre lineal de parada.

ENERGIA: Si es necessita llum, a més de portar el cable allargador de 25 metres s’haurà de fer un abonament addicional de 5€.

ORGANITZACIÓ: El montatge de les parades s’ha de realitzar el mateix diumenge entre les 8:00h. i les 10:00h. A partir de les 10:00h. tota la zona de la Fira ha de quedar lliure de vehicles.

DISTRIBUCIÓ:  Les parades es distribuiran als carrers Rvd. Pare Mirats, i Av. Generalitat. Aquestes es distribuiran segons criteri de l’organització, sense que sigui possible modificar l’espai concedit sense el vistiplau de la direcció de la Fira.


4. PROCEDIMENT  D’INSCRIPCIÓ:

4.1. CONTACTAR AMB L’ORGANITZACIÓ DE NET, FIRA DEL SABÓ DE MONTGAI I ENVIAR  LA SOL·LICITUD CORRESPONENT:
   1.1. MITJANÇANT LA WEB DE L’AJUNTAMENT: 

Tots els artesans interessats hauran de presentar la sol·licitud que adjuntem, i que també podrà descarregar de la pag. Web de l’ajuntament de Montgai.  Un cop completada la sol·licitud ens la pot enviar mitjançant la mateixa pàgina, o bé a través del correu de la Fira, fires@montgai.cat, o per fax al 973 430157 juntament amb els certificats corresponens.


4.2. ACCEPTACIÓ  DE LA SOL·LICITUD

Un cop estudiats cada un dels casos i confirmada l’acceptació de la seva sol·licitud, caldrà que faci l’ingrés de l’import corresponent al nº compte de la Caixa   2100 0252 95 02 00047921 , indicant el nom de la parada i de la persona responsable (és molt important que faci constar aquesta informació per tenir un control dels participants a la fira).  IMPORTANT: no es retornarà en cap cas l’import per cancel·lació de la parada. 
                                                                                                 


AVÍS: NO s’admetrà cap parada que no tingui complimentada la sol.licitud de parada i el corresponent pagament fet abans del dia 20 d’abril de 2012.

5. SERVEIS DISPONIBLES
Electricitat.
Punt d’informació i servei d’atenció permanent.
Zona d’aparcament pels paradistes.
Servei de càtering
Servei de bar.
Serveis.
Informació d’Artesania de Catalunya

6. CONTACTES
Més informació:  fires@montgai.cat. http://montgai.ddl.net

7. INFORMACIÓ ADICIONAL
L’organització no es pot fer responsable d’aquelles circumstàncies o causes de força major no imputables a l’organització, a l’ajornament o fins i tot  la cancel·lació de la Fira.

El fet de sol·licitar un espai a la Fira, obliga als expositors a respectar íntegrament totes
aquestes normes.
Tot allò que no estigui previst en les precedents normes, serà resolt per l’organització.

No hay comentarios:

Publicar un comentario