12/5/10

Fira de Santa Eulàlia

Lloc: Carretera de Santa Eulàlia a Hospitalet de Llobregat (el carrer es tallarà a la circulación entre el carres Buenos Aires i General Prim) els artesans es situaràn al tram comprés entre Anselm Clavé i General Prim.

Dia: dissabte 29 de maig de 2010
Preus:
Alimentació: 45 € metro lineal
Artesania: 20 € metro lineal

Documentació necesaria:
Artesans Alimentaris* y Artesans No alimentaris

Sol.licitud omplerta
DNI
Carnet manipulador d’aliments*
Registre Sanitari*
Assegurança de Responsabilitat Civil*

Condicions:
Les sol.licituds acceptades seran comunicades via mail o telèfon.
Aquesta fira té un número limitat de places i una gran demanda per tant no es considerarà una reserva de plaça en ferm fins que no es faci el pagament i envieu el justificant de pagament via mail o fax.
La organització no acceptarà a cap artesà d’alimentació que no cumpleixi els requisits sanitaris vigents. Com ja sabeu la ciutat d’Hospitalet de Llobregat son molt estrictes en materia de sanitat i és probable que tinguem la vista d’un inspector de sanitat.

S’cceptaràn sol.licituds fins el dia 15 de maig Una vegada fet el pagament no es tornaràn els diners sota cap concepte. En cas de previsión de pluja la organització es reserva el dret de canviar de
dia. En cas de pluja el mateix dia no es tornaràn els Diners ja que les despeses de publicitat, via pública, punt de llum, cartelleria, i personal d’organització ja s’huràn liquidat.


Podeu enviar la documentación a la següent direcció:
Info@evident.es al fax: 93 464 42 77

Alicia Jacas (630 622 897)
(responsable de fires)

No hay comentarios:

Publicar un comentario