9/9/15

pop up vic

Bon dia, 

Desitjo que hagueu passat un bon estiu i carregat piles!, 


Fins aviat, 

Sóc la Verònica Larrain, dissenyadora d'IREMA bolsos, i estic organitzant un esdeveniment a la ciutat de Vic al mes de desembre. Es diu “Amb Irema a Vic” i es realitzarà del 30 de novembre al 13 de desembre, coincidint amb la Fira medieval i l'inici de la campanya de Nadal.
L'esdeveniment tindrà 2 fases:
Pop-up 1, Mercat: 5, 6, 7, 8 de desembre, durant el Mercat Medieval de Vic/ pont de la Puríssima
Pop-up 2, Nadal 11, 12 i 13 de desembre, coincidint amb la campanya de Nadal en Vic
Igualment, entre el 30 de novembre i el 13 de desembre, l'aparador de la botiga estarà exposant els productes que s'aniran canviant cada dos dies
 "Amb Irema a Vic" serà una concept store de dimensions reduïdes. Com a marca, sabem que el món de la fira i dels showrooms està de moda, n'hi ha a tots els pobles i de tota mena. I sabem també que és complicat preveure si s'ajustaran al nivell de les nostres expectatives no només econòmiques, sinó també de projecció, d'imatge i de generositat cap a tots els que, en definitiva, les fem possibles.
A través d'“Amb Irema a Vic” vull oferir una imatge de disseny, de creativitat, KM0 i sostenibilitat. Serà una mostra de la feina ben feta a casa nostra.
Per aquest motiu, us convido a formar part d'un grup reduït de 10-12 dissenyadors. Seran triats amb cura, sense competència directa pels seus productes ni intermediaris, on totes ens podem sentir ben tractades i valorades per la nostra feina creativa. La selecció es farà aquest divendres 4 de setembre i estarà a càrrec de l'equip Irema
El preu iva inclòs, és de 130 € i s'ha d'ingressar la seva totalitat com molt tard el 26 d'octubre. El preu inclou l'organització i muntatge de les pop-ups, flyers i premsa local. És important la vostra presència durant les pop-ups, encara que no és obligatori ser-hi.
Espero que us animeu a participar-hi! Com alumna de l'escola de Dones, m'agradaria comptar amb algunes de vosaltres.
Una abraçada i fins aviat,
P.D. Adjunt trobareu també el dossier amb les bases de participació.
 


Verònica Larrain 
ventas@iremabolsos.com 
www.iremabolsos.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario