21/5/11

III Festa del Pou Bo


Benvolgut company/a:

Un any més, ens disposem a celebrar la III Festa del Pou Bo, una celebració que tindrà lloc els propers dies 20 i 21 d'agost de 2011, amb la ferma voluntat de continuar fent d'aquesta festa una tradició ben arrelada al nostre poble, Torregrossa.

Com ja deus saber, la Festa del Pou Bo de l'any 2010 va comptar amb un gran nombre de novetats. Una de les més importants va ser l'organització d'una Mostra d'Artesans, Empreses i Entitats que va comptar amb un gran nombre de paradistes i amb un notable èxit d'assistència, tant per part de veïns i veïnes com per d'altres persones que es van atansar a Torregrossa encuriosits. 

La nostra voluntat és la de continuar fer gran aquesta festa, perquè es converteixi en un referent a les nostres comarques i es consolidi de manera definitiva. Per aquest motiu, aquest any la Mostra tindrà lloc el proper dia 20 d'agost de 17:00 a 22.00 hores de la nit. En els propers dies us farem arribar la Programació complerta i un ampli assortit de possibilitats, per si voleu quedar-vos a gaudir de la nostra comarca, aprofitant que ens trobarem en ple estiu i que fa goig descansar i conéixer nous indrets, sobretot per aquells paradistes que vindreu de fora de les nostres comarques. 

Aprofitem per dir-vos que hem obert el període d'inscripcions. Podeu descarregar la butlleta a la següent adreça electrònica: http://www.amicsdelpoubo.cat/inscripcions/ i fer-la arribar a amicsdelpoubo@gmail.com . Els artesans del poble i de rodalies, també ens la podeu entregar en mà al Local de Joves Assorgerrot de Torregrossa (al costat de la Biblioteca M.M.Marçal). Estarem molt contents que pugueu acompanyar-nos en aquesta festa, que de ben segur ens durà a la consolidació definitiva d'un gran esdeveniment a les comarques de Lleida. També us convidem a reenviar aquest missatge als vostres contactes o a aquelles persones que puguin estar interessades en mostrar els seus productes o el seu art en aquesta Mostra. 

Restem a la vostra disposició i us deixem una responsable, amb telèfon i adreça de contacte, per si teniu qualsevol dubte:

Cecília Hill 
Telèfon 680 475 690 / amicsdelpoubo@gmail.com 

També us convidem a visitar la nostra pàgina web, per veure tot el que està suposant pel poble de Torregrossa la celebració d'aquesta festa: www.amicsdelpoubo.com 

Visiteu el nostre canal de vídeos a YouTube: http://www.youtube.com/user/amicsdelpoubo


Gràcies per tot! 

ASSOCIACIÓ CULTURAL AMICS DEL POU BO


-- 
"I adore simple pleasures. They are the last refuge of the complex". Oscar Wilde    

Cecília Hill Ibáñez
N&P Comunicació
Cultura, art i textos.
c/Doctor Robert, 1
25141 Torregrossa (Lleida)
Telf. 973 170 829 / 680 475 690
http://www.npcomunicacio.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario