3/8/13

Convocatòria Residència de Creació BCN>TNS, 2013

convoprovi


Residència: Centre des Arts Vivants de Rades. Tunis, Setembre-Novembre
Exposició: BAC Art Center. Tunis, del 23 de Novembre al 22 de Desembre 2013
JISER Reflexions Mediterrànies, gràcies a la col·laboració amb el BAC Art Center de Tunis i el Centre des Arts Vivants de Rades, organitza la segona edició de les Residències de Creació BCN>TNS.

Aquesta residència està dirigida als joves artistes visuals residents a Barcelona que vulguin desenvolupar una estada de creació a Tunis. L’inici de la mateixa està previst pel 19 de setembre de 2013 i tindrà una durada total de 3 mesos.

El jurat estarà composat per dos membres de JISER (Xavier de Luca i Mohamed Ben Soltane), la directora del BAC Art Center (B’Chira Triki Bouazizi), la directora del Centre des Arts Vivants de Rades (Aïcha Filali) i l’artista resident en la primera edició BCN>TNS 2010 (Miquel Wert). L’artista serà seleccionat en base a la qualitat del seu projecte, així i com pel seu potencial per aprofitar al màxim tots els elements que composen aquesta residència.

La data límit de presentació de dossiers: dimarts 20 d’agost de 2013 a mitjanit. Els dossiers i les sol·licituts d’informació hauran de ser enviades exclusivament per correu electrònic, a l’adreça residencia2013@jiser.org
 > Descarrega aquí les bases completes de la convocatòria. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario