28/5/13

perejil sounds - Recordatorio

Benvolguts/des,

Us fem un últim recordatori per realitzar la inscripció al Mercreart 2013 de Perejil's Sounds que es celebrarà a Reus els dies 6 i 7 de juliol i previst a la Pl. Doctor Sabater (davant de la Casa Rull). Com bé sabeu, enguany en celebrem la 4a edició d’aquesta fira i ens fa especial il·lusió que us hi inscriviu.

En els documents adjunts trobareu tant les bases amb la informació i les condicions per inscriure-us com la fitxa d’inscripció. Si us voleu inscriure, seguiu-ne les instruccions i feu-nos arribar a info@perejils.com la fitxa omplerta així com la relació dels productes del vostre catàleg, fotografies d’aquests i el vostre logo. Aquesta adreça electrònica també la teniu a disposició per si us calgués resoldre qualsevol dubte. Sapigueu que igualment podeu fer la inscripció a través de la nostra pàgina web (www.perejils.com).

Recordeu que teniu fins al dia 31 de maig a les 23:59 hores.

Rebeu una salutació ben cordial,
Perejil’s Sounds
 _____________________

Estimados/das,

Os hacemos un último recordatorio para realizar la inscripción al Mercreart 2013 de Perejil's Sounds que se celebrará en Reus los días 6 y 7 de julio y previsto en la Pl. Doctor Sabater (delante de la Casa Rull). Como bien sabéis, este año será la cuarta edición de esta feria y nos hace especial ilusión que os inscribáis.

En los documentos adjuntos encontraréis tanto las bases con la información y las condiciones de participación como la ficha de inscripción. Si os queréis inscribir, seguid las instrucciones y enviadnos a info@perejils.com la ficha rellenada así como la relación de productos de vuestro catálogo, las fotografías de estos y vuestro logo. Esta dirección electrónica también la tenéis a vuestra disposición para la aclaración de cualquier duda. Igualmente, podréis realizar la inscripción a través de nuestra página web (www.perejils.com).

Recordar que teneis hasta el día 31 de mayo a las 23:59 horas.

Recibir una salutación cordial, 
Perejil's Sounds
salr2@hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario