18/11/10

Marató de TV3

La Galeria Paspartú organitza una trobada interdisciplinar d’artistes  amb motiu de la Marató de TV3 el diumenge 19 de desembre. Els artistes en les disciplines de pintura, escultura i fotografia realitzaran una obra, en temps real durant el matí de 10h. a 15h., en un lloc encara per determinar segons participació.  Les obres tindran com a tema les “Lesions medul·lars i cerebrals adquirides”, i restaran exposades i a la venda, a través del catàleg virtual, fins el dia 8 de gener del 2011. La recaptació obtinguda es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.  Col·laboren en la iniciativa l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital Clínic de Barcelona, l’Hospital del Mar i l’Hospital de la Vall d’Hebron.
La Galeria Paspartú va néixer l’any 2006 a Barcelona. Entre els seus objectius hi ha promoure la recerca en el món artístic, així com també facilitar la formació, sensibilització, creació i reflexió social mitjançant activitats en les que participin, conjuntament,  artistes de diferents disciplines i la ciutadania. Amb aquest projecte, la Galeria Paspartú, vol posar l’èmfasi en el vessant social de l’art.
 Els artistes que vulguin participar s’han d’adreçar a :
Galeria Paspartú, c/ Verdi 25. Barcelona, de dimecres a divendres de 17h. a 21h. Dissabtes de 11h. a 14h. i de 17h. a 21h. Telèfon 93 368 15 74 o bé contactar-hi per e-mail, paspartumarato.comunicacio@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario