15/9/10

12ª edició de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega

"Benvolguts,

Ens complau un any més de fer-vos arribar la convocatòria per a la 12ª edició de la Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega, que celebrarem del 5 al 8 de desembre. El temps passa molt ràpid...

Comencem l'aventura de fer crèixer una nova edició per apropar a tots els públics el vostre treball, sempre meritori, i de procurar que tots aquells qui desitgeu acompanyar-nos us sentiu el millor possible entre nosaltres.
Per part nostra hi posarem tot el nostre esforç segons les nostres possibilitats, i esperem que, com sempre, puguem gaudir de les vostres obres d'art, peces i productes artresans. Res ens satisfà més que estar en contacte amb vosaltres i aconseguir tots junts que els visitants de la Fira gaudeixin d'allò que els oferim: qualitat i servei en l'exposició i venda dels vostres articles, i entreteniment amb les activitats i tallers programats.

Demana la informació general i el formulari d'inscripció a acastella@tarrega.ca . US PREGUEM QUE LLEGIU ATENTAMENT TOTA LA INFORMACIÓ, JA QUE ENGUANY HI HA CANVIS PEL QUE FA A LA DIFUSIÓ DE LES VOSTRES DADES PERSONALS, ENTRE ALTRES ASPECTES.
Estic a la vostra disposició. Ja sabeu que podeu posar-vos en contacte amb mi per a qualsevol dubte que tingueu i que us atendré gustosament.

Atentament,
Anna Castellà
Tècnica de promoció econòmica
Ajuntament de Tàrrega
Tel. 973 311 608"

No hay comentarios:

Publicar un comentario