6/6/10

FIRA DEL SOLSTICI D'ESTIU

XXVIII FIRA DEL SOLSTICI D’ESTIU
d’artesania i productes naturals
ARENYS DE MAR
18, 19 i 20 de juny de 2010

La fira vol promocionar als artesans que elaboren els seus productes de forma creativa ampliant al mateix temps el ventall dels nostres participants.

Per aixó continuem amb la línia iniciada en els últims anys, volem mostrar-vos els mestres artesans d’arreu de Catalunya i oferir-vos les diverses tècniques amb les que ells es guanyen la vida.


Benvolguts amics, amigues:

Amb motiu de la XXVIII Fira del Solstici d’ Estiu, de productes naturals i artesanals, restem a la votra disposició per a qualsevol informació, ja siguin avisos, aclariments, etc., la responsable de la Fira,us atendrà al telèfon (93) 795 85 14, tots els DILLUNS de 9 a 1 del matí, del 19 d’abril al 7 de juny.
Recordeu que el Jurat de Selecció valorarà tots els productes que s’hi exposaran, d’acord amb les bases establertes.

Durant els dies en que dura la fira hi haurà simultàniament un concurs de fotografies, organitzat des de la mateixa fira per tal triar les millors imatges per als cartells de l’any vinent. Agrairem la vostra col·laboració amb els concursants.

Esperant reveure’ns ben aviat, aprofitem l’avinentesa per a saludar-vos cordialment.

1 comentario:

  1. Quien se encarga de esta feria se ha portado muy mal con nosotras, no nos facilitó muchos de los datos y aun estando anotadas antes de que se abriera la inscripción, llamando cada semana y nos decian que estabamos escogidas, el ultimo dia de plazo nos dicen que no. Es una inepta para este trabajo

    ResponderEliminar